2013. július 22., hétfő

0. rész - Bevezetés, előszó: Történetek egy delfinlány földi életéből

BEVEZETÉS



"Az életben eljön az idő, amikor nem marad más hátra, mint hogy a saját utunkat járjuk. Az az idő, amikor meg kell valósítanunk álmainkat. Az az idő, amikor végre ki kell állnunk a saját meggyőződéseinkért."  (Sergio Bambaren)



Kedves Olvasó! Ez az írás azért született, hogy átadjuk a delfinek üzenetét és tanításait az embereknek. Azoknak, akik most ebben az időben választották a fizikai létformát a tapasztaláshoz. Ha most ezeket a sorokat olvasod, akkor Te is közéjük tartozol és arra vár a Lelked, hogy felébredj végre és behívd az életedbe. Tudjuk, hogy folyamatosan a boldogságot keresitek, de át kell formálnotok hozzá a gondolkodásotokat, hogy a valódi boldogságot és örömöt megtaláljátok. Sokszor hallhattátok már, hogy ne kívül keresd a boldogságot, hanem belül. Igen, ezt elméletben már tudjátok, de miért nem sikerül oly sok embernek mégsem. Mindig elakadtok valahol. Hogy miért? Mert az elmétek irányít benneteket, és mindig megrendezi, hogy gátat szabjon annak, hogy a szabadságot, a kalandot, az ismeretlent válasszátok. Igen, ezt is sokszor hallottátok már, hogy válaszd ezt, válaszd azt. De választani is csak a tudatos ember képes. Aki nem tudatos, az csak minden tettével reagál az elmúlt emlékei alapján megszerzett tapasztalatokkal. A reakció az elme játéka. Az elme a múlt. A jelen pillanat a tisztaság. Mi, delfinek a jelenben élünk állandóan. Minden pillanatot megélünk és elfogadunk olyannak, amilyen. Ezért tudunk az öröm állapotában létezni és ezt szeretnénk Nektek is megtanítani. Mennyivel könnyebb lenne az életetek drámák nélkül. Nemde? „ (Delfinek)



Szeretném, ha ezeket kis történeteket nem csak egyszer olvasnád el, hanem bármikor elő tudd venni, ha erőre, reményre, inspirációra van éppen szükséged. 
Amint elkezded olvasni, rögtön érezheted az Öröm Frekvenciájának az áramlását, amit a delfinek közvetítenek. A cél, hogy felébresszük a szívedben az örömre való képességet, és azt a vágyat, hogy az örömöt a mindennapi életben is találd meg, és meríts belőle erőt.  Szeretném, ha minél több ember értené meg a delfinek üzenetét és kezdené átalakítani a gondolkodását, az életét, hogy újra összekapcsolódhasson a saját Lelkével, a természettel és a magasabb minőségű frekvenciákkal. Tudom, hogy ez nagyon nehéz feladatnak tűnik, de én azért részemről megteszek mindent, hogy ehhez hozzájárulhassak. Az én szerepem ebben, a delfinek üzenetének közvetítése, és az ő tanításaiknak az átadása. Én erre születtem. Te elgondolkodtál már rajta, hogy mire születtél?
A maga módján mindenki hozzá tud tenni valamit a Nagy Egészhez, csak meg kellene találni, hogy mit is. Azt, amiben Te a legjobb vagy. Én mindig arra bíztatok mindenkit, hogy keresse meg azt a dolgot az életében, amit örömmel tud végezni, és amiben ő a legjobb. Csakis ezzel tudsz segíteni saját magadnak is és így másoknak is.
Lépésről lépésre valósítsd meg álmaidat. Egyáltalán vannak még álmaid?
Csukd be a szemed és figyelj befelé… van még valami, ami örömmel tölt el az életedben? De most nem arra gondolok, hogy ha vennél egy új autót vagy házat stb… Menj mélyebbre…

Egy novellában olvastam és azóta én is sokszor szoktam emlegetni, hogy az álmodozáshoz csak képzelőerő kell, de a cselekvéshez már bátorságra és a megvalósításhoz pedig kitartásra van szükség. Ezzel teljesen egyetértek. Nagyon sok emberrel találkoztam már a munkám során, hogy kitűz egy célt, de soha sem sikerül megvalósítani. A végéig soha sem jut el. Mindig valahol letér az útról. Hol veszik el közben és miért? 

Folyt.köv.  :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése