2013. július 28., vasárnap

6. rész - Tanuljunk a delfinektől
Al’Mara megint eltűnt egy kis időre, aztán újra felbukkant és azzal folytatta, hogy tulajdonképpen mit is képviselnek a delfinek. 

A Föld több mint 70 %-át víz borítja -belekezdett újra a tanításba. Az emberi test is több, mint 70%-a vízből áll. Nem fura ez? Nem lehetséges szerinted, hogy az embereknek valami közük van a vízhez? Nem lehetséges, hogy az emberiség nagy kérdéseire a válaszok az óceánok mélységében találhatók?

A delfinek és bálnák a tengerek őrzői. Már legalább 30-50 millió éve élünk itt. Ugye milyen rengeteg időt töltöttünk már ezen a helyen, anélkül, hogy leromboltuk vagy elpusztítottuk volna?

Az a terület, ahol mi élünk sokkal nagyobb, mint a tiétek, ahol emberek élnek és sokkal régebb óta is vagyunk itt. Talán az embereknek lenne mit tanulni tőlünk, hogy hogyan lehet harmóniában élni egymással és a környezetünkkel. 

A mi életünk folyékony. A mozdulataink kecsesek és méltóságteljesek. És mindig mosoly ül az arcunkon!
Hatalmas agyi kapacitással rendelkezünk. Ezt már a tudósaitok is bebizonyították, hogy a mi agyunk nagyobb és sokkal nagyobb részét is használjuk, mint ti emberek. Tanulmányok is kimutatták már, hogy azok az emberek, akik velünk együtt úsztak, az agyhullámaikban pozitív emelkedések történtek meg, mintha csak meditáltak volna. Ez az emelkedés által az emberek is sokkal nyugodtabbak tudnak maradni még a stresszhelyzetekben is. Ugyanazokat a pozitív hatásokat érhetitek el velünk, mint ha valaki minden nap meditálna, csökken a vérnyomás, egészségesebb lesz, jobban alszik. 

Néhány ember arról számolt be, hogy miután velünk úszott, úgy érezte, hogy megváltozott az élete és „felébredt benne valami” (felébredt az agya”). Igen, ez az az állapot, amiben mind a négy agyhulllám szinte egyszerre képes működni (alpha, beta, theta, és delta). 

A beta állapot megengedni, hogy logikusan tudj gondolkodni, figyelő, aktív állapot. Az alpha állapotban el tudsz lazulni és pihenni, és stresszmentesnek érezheted magad. A  theta állapot hozzájuttat a gyógyuláshoz. A theta állapot pedig megadja a lehetőségét annak is, hogy hozzáférhetsz az Isteni részedhez is. Ez azt jelenti, hogy ha mindegyik egyszerre működik, akkor élnek, miközben belélegzik az Istenit, és meditálnak egyidőben. 

A világ egy csodálatos hely lehetne, ha az emberiség elengedné a korlátait és magába engedné a delfinek pozitív minőségeit és a szeretetüket. Ránk delfinekre szokták azt mondani, hogy élő „Istenségek” vagyunk, azaz folyamatosan kapcsolatban állunk a magasabb birodalmakkal. A Tenger Angyalainak is hívnak minket. A delfin eredetileg Krisztust szimbolizálta. De aztán később változtatták meg a jelentését és a szimbólumot hallá. 
      
Mi delfinek nagyon jól működtetjük a játékos, gyermeki részünket is. Mindenki, aki velünk úszik megtapasztalhatja a szeretet és öröm hullámait. Még azok is, akik egyébként félnek a vízben, hirtelen megnyugszanak, amikor megérzik a jelenlétünket. Sokan még arról is beszámoltak, hogy fizikailag is gyógyultabbnak érezték magukat a delfinekkel való úszás után. 

Csak ha kiejted azt a szót, hogy DELFIN, a legtöbb ember elkezd mosolyogni. Ki is próbálhatod legközelebb, ha valamiért ideges vagy stresszes leszel, csak idézd fel az arcunkat az elmédben és figyeld meg, hogy hogyan változik meg a kedved. 

Al’Mara, kérlek mesélj nekem az öröm frekvenciájáról, mert az emberek szerintem összekeverik az emberi örömérzéssel, de szerintem ez sokkal több ennél. 

Így van, igazad van – kezdett a válaszhoz Al’Mara.

Az Öröm Frekvenciája az az alapvető frekvencia, amit a delfinek testesítenek meg és hoznak a Földre. Csak elég, ha rágondolsz a delfinekre, vagy akár közelükben tartózkodsz, vagy csak fotót látsz róluk, azonnal mosolyt csalnak az arcodra és derűssé teszik a teljes lényedet. Az ő örömük „ragályos” bármilyen formában is kerültök velük kapcsolatba.

A delfinek nem csak azért vannak itt, hogy az Örömöt hozzák a Földre, hanem, hogy emlékeztessünk benneteket arra, hogy az Öröm egy olyan állapot, ami elérhető számotokra is. Csak emlékeznetek kell arra, hogy ezt válasszátok! 

Valóban különbség van az emberi örömérzés és az Öröm Frekvencia között. Az Öröm Frekvenciája olyan, mint a Feltételnélküli Szeretet. Egy olyan energia frekvencia, ami örökké jelen van. Körülöttetek van a levegőben, minden térben és a sejtjeitekben is.

Amikor nehézségeitek vannak az életetekben, két választásotok van: lehettek áldozatok, és mindenki mást okolhattok a hibákért. Vagy választhatjátok másik lehetőséget, hogy szembenéztek a kihívásokkal az Öröm Frekvenciájából erőt merítve. Ez azt jelenti, hogy leülsz, befelé figyelsz és behívod az Öröm Frekvenciáját.  Amint megérzed, hogy az Öröm Frekvenciája feltöltötte az energiameződet, megvan a lehetőség, hogy tudatosítsd a kihívást, amivel éppen szembe kell nézned, és csak figyelj. Természetesen és erőfeszítés nélkül egy magasabb nézőpontba emelkedsz, és máris másként tudsz a kihívásra rátekinteni.  Amint nem állsz ellen a helyzetnek, vagy nem erőlködsz a megoldáson, az ajándék mindig megérkezik; a kihívás energiája áttranszformálódik az Öröm Frekvenciája által. 

A Szeretet Gyógyít. Az Öröm Átalakít.

Arra kérlek, hogy próbáld ki és Te is játssz az Öröm Frekvenciájával a saját életedben.
Amikor reggel felébredsz, mondd: „Kérem, hogy aktivizálódjon az Öröm Frekvenciájának mezeje”.
Aztán még pihenj egy picit és engedd meg, hogy az Öröm feltöltse az energia-meződet. Érezheted is rögtön, ahogy az energia megváltozik és emelkedik körülötted, a sejtjeid pedig elkezdenek élettel telibben vibrálni. Lehet, hogy azt veszed észre, hogy elkezdesz mosolyogni… csak úgy. Kérd meg ezt a mezőt, hogy maradjon jelen egész nap az energia-meződben.  
Aktiváld az Öröm Frekvenciáját a munkahelyeden is, családi és egyéb összejöveteleken. Kérd meg a delfineket, hogy helyezzenek egy Öröm Buborékot a hely köré, ahol a találkozó lesz.  Legyél kreatív és figyelj oda az életedre! Ne feledd, hogy mondj köszönetet a delfineknek, ha valami „jó dolog történt veled”!


Fontos, hogy elmondd az embereknek, hogy mi a gyönyörű világgal és a lelketekkel való kapcsolatra szeretnénk benneteket emlékeztetni. Ha most itt vagytok a földön, akkor tanuljátok meg a földi sajátságokat megélni. ÉLNI, SZERETNI, ÁRAMOLNI…

Nézzetek meg minket, hogy csapatokban élünk és együtt tapasztaljuk  az örömöt, a játékot, a szerelmet, az érintést, az együttműködést, az egymásra figyelést. Nektek is ezt kellene tennetek. Fontos, hogy az égi energiákkal is kapcsolatban álljatok, de most az a dolgotok, hogy az emberi kapcsolatokat rendezzétek. 

Kérdezd meg a barátodtól, párodtól, szüleidtől, gyermekeidtől, hogy hogy van, hogy érzi magát, vagy csak hallgasd meg őt, és ne mondj semmit. Ne minden áron az érzékek feletti dolgokra fókuszálj, hanem a földön élő, a környezetedben élő emberekre is.

Figyelj önmagadra! Figyelj rájuk! Az emberek többsége szeretethiányban szenved. Ha mindenki figyelne saját magára és a másikra is, akkor nem lenne ekkora elkeseredettség és szenvedés a földön. EZT KELL MEGTANULNOTOK! Az emberre figyelni! Ha elkezditek saját magatokat és egymást tisztelni, akkor el fogjátok kezdeni tisztelni a környezetet is, amiben éltek és nem fogjátok pusztítani többé. 

Köszönöm Al’Mara, nagyon nagy leckét adtál most. Egy ideje én is mindig arra törekedtem, hogy lássam és érezzem a láthatatlant, pedig azt sem látjuk még, ami előttünk van. Saját magunkat és a másik embert. Azt hiszem, hogy most egy nagy igazságot értettem meg. 

Folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése